Hurmycket lastbilskörkort?

Inledning: Om du behöverförbättra dig till ettkörkort med bättreprivilegier (C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE) måste du läggauppettvetenskapligtintyg, etthälsointygochettögonundersökningsintyg .Dettagällerom du ansökeromattbytadittsamtidakörkort mot ettkörkort med högrebehörighet. Om såärfalletkan vi kontakta dig efteratt vi harbehandlatditt 

Körkortonline.

I samband med attdittföretagärauktoriserat med hjälpavTransportstyrelsenför lastbilskörkortykb, får du ettvalsominformerar dig omvilket du behöverförattbesökanågonav de åkkontrollarbetsplatsersomdrivsavTransportstyrelsenattblifotograferadochläggaupp din signatur. Se till att du har en rapport med dig somkanstyrka din identitetochär modern.


•    Du börbetala en startavgift till Transportstyrelsenpå 280 kronor föratt de skabesväradittnyakörkort, förattfåredapåhurmycketdetkostaratt ta körkort. Tillsammans med beslutetsomskickas till dig får du en form som du kananvändaförattgöraavgiften. Ettbrev med dittnyakörkortkommerdåattskickas till dig i form avettrekommenderat brev.

•    Ettkörkortutfärdat i en av de statersomkanvara en del av EES kananvändas i Sverige, förutsattattdetärlångtändålegitimt i u .S .Därdetblevförstutfärdatochattdetintelängrekonverteratsdirekt till ettsvensktkörkort. Ävenom du förnärvarandeärbosatt i Sverigefår du använda den legitimadrivkraftenslicens.

Slutsats: Om du har en drivkraftslicensutfärdad i en stat somär en delav EES har du därförmöjlighetattövervakaprivatanvändningavträningsålänge du uppfyllerkravenfördetta.


Comments

Popular posts from this blog

Hurmycketkostardetatt ta körkort ?